0
[global_basket]

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Functional Fluency International-Uluslararası İşlevsel Akıcılık Gizlilik Politikası

Functional Fluency International BV, bundan böyle FFI olarak anılacaktır, Hollanda'da 81065434 şirket numarasıyla kayıtlıdır. Kayıtlı ofisi ve küresel merkez Feijenoordkade 23-A, 3071 HM Rotterdam'da bulunmaktadır. Doğrudan veya FFI ülke network kurucuları, FFI Eğitmenleri ve TIFF© Uygulayıcıları aracılığıyla öğrenme & gelişim ürün ve hizmetleri sunar.

Uluslararası İşlevsel Akıcılık, kullanıcıların kişisel-profesyonel hayatlarında başarılı, etkili, verimli olmalarına destek olacak etkili araçlar ve hizmetler geliştirmeye adanmıştır. Bu nedenle kullanıcılar ile adil bir ilişkiye önem verir. Kişisel bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini korumayı, verilerin nasıl topladığını ve işlendiğini şeffaf bir şekilde iletmeyi taahhüt eder.

Bu Gizlilik Politikası ve Çerez Politikasıdır. Bu döküman kullanıcılar ile süregelen bağlılığı içerir. Bu politikalar düzenli olarak güncellenir, bu sebeple lütfen bu bilgileri düzenli olarak incelediğinizden emin olun. Bu gizlilik politikası  www.functionalfluency.com and TIFF© Online’ın kişisel verileri nasıl topladığını ve işlediğini açıklar.

Toplanan Kişisel Veriler:

Kullanıcının kurumla ilişkisine göre aşağıdaki verilerden bazıları veya hepsi toplanır: 

  • İsim, yaş ve cinsiyet
  • İletişim bilgileri: e-mail, adres, telefon numarası
  • İş bilgileri: meslek, iş pozisyonu, şirket, şirket türü, yönetim sorumluluğu, işteki etkileşim grupları, eğitim bilgileri
  • TIFF envanterine verilen cevaplar (İsim, e-posta adresi ve ikamet edilen ülke gibi kişisel veriler TIFF uygulayıcıları ile paylaşılır)
  • Website kullanımı: görüntülenen sayfalar ve ulaşılan kaynaklar. Veri trafiği, lokasyon ve diğer iletişim verileri

Veri Kullanımı

Genel Veri Koruma Yönetmeliği’ne göre kişisel verileri kullanmak her zaman hukuksal bir temele dayanır. Bu temeller, verilerin kullanıcı ile yapılan bir sözleşmeyi yerine getirmek için gerekli olması,  verilerin toplanmasına izin verilmiş olması veya meşru ticari çıkarlardır. Kişisel veriler aşağıdaki amaçlardan biri veya birden fazlası için kullanılabilir:

Talebe uygun hizmet, ürün ve eğitimleri sağlamak
Kullanıcılar ile iletişim kurmak, rıza gösterilen bilgileri sağlamak ve/veya gelen taleplere yanıt vermek.

Yukarıdaki amaçları yerine getirmek için, verilerden bir ya da birden fazlası 3. partiler ile paylaşılabilir.

TIFF uygulayıcıları, İşlevsel Akıcılık eğitmenleri, Network kurucuları (Veri Kontrol Kontratına katılan kişiler)
Cloud Hizmetleri, TIFF Online, e-posta sağlama ve muhasebe yazılımı için sözleşme yaptığımız Bilgi işlem uzmanları ve muhasebeciler.
 Bazı sınırlı durumlarda, yasal yükümlülükler, mahkeme emri veya bir devlet yetkilisinin talimatları dahilinde belirli kişisel veriler yasal olarak paylaşılabilir.

TIFF envanteri ile ilgili verilerin kullanılması ile ilgili bilgi için TIFF envanteri Gizlilik Politikasına bakınız.

Kişisel Verileri Saklama

Kullanıcı bilgileri şu süre boyunca işlenebilir ve saklanır:

  • Bilgi alımları veya kişiye tahsis edilen TIFF anketlerini tamamlamayan kullanıcılar - 1 yıl
  • TIFF’i doldurmuş kullanıcılar - 7 yıl (kullanıcıların bir TIFF Uygulayıcı ile teması sürdürmeleri veya yeniden iletişime geçmeleri ve kişisel gelişim amaçlı TIFF Profillerini kullanmalarını sağlamak için)

Web sitesi ve ilgili uygulamalar ile ilgili toplanılan veriler Avrupa Birliği içindeki konumlarda ve ilgili uluslararası standartlara uygun olarak saklanır.

Çerez Kullanımı

Çerezler kullanıcılar tarafından kullanılan bilgisayarlar hakkında bilgi sağlar. Çerez, bilgisayarın sabit diskine yerleştirilmek için izin isteyen küçük bir dosyadır. Web trafiğini analiz etmeye yardımcı olur veya belirli bir sitenin ne zaman ziyaret edildiğini bildirir. Çerezler, web uygulamalarının kullanıcıya bir birey olarak yanıt vermesini sağlar. Web uygulaması, kullanıcının tercihleri hakkında bilgi toplayarak ve bunları hatırlayarak işlemlerini ihtiyaçlarına, beğenilerine ve hoşlanmadığı şeylere göre düzenleyebilir.

Bu web sitesinde, web sitesinin gelişmesi ve kullanıcılara en iyi deneyimi sağlamak amaçlarıyla uygun yerlerde çerezler kullanılmaktadır. Çerezleri kullanılması, kullanıcının web sitesinin güvenli bölümlerini her ziyaret ettiğinde oturum açma bilgilerini girmesinin gerekmeyebileceği anlamına gelir.

Kullanıcı çerezlere izin vermek için "Kabul Et"i seçebilir veya daha fazla incelemek için "ayarlar"ı seçebilir. İsterse çerezleri reddetmek için bilgisayarındaki ayarları değiştirebilir. Bu, bilgisayardaki çerezleri reddet ayarını etkinleştirerek yapılmaktadır.

Kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin hakları:

  • Tutulan verinin bir kopyasını istemek
  • Yanlış olan verilere dair düzenleme istemek
  • Kişisel verilerin silinmesini istemek
  • Kişisel verilerin işlenmesine itiraz etmek veya kısıtlamak 
  • Kişisel verilerin otomatik olarak başka bir sisteme aktarılmasını istemek

Bu haklardan herhangi birini kullanmak isteyen kullanıcılar aşağıdaki bilgileri kullanarak iletişime geçebilir.

Functional Fluency International

Feijenoordkade 23-a

3071 HM Rotterdam

The Netherlands                                 

Email – info@functionalfluency.com & bilgi@functionalfluency.com

Ayrıca, kullanıcıların kişisel verilerin işlenmesi hakkında Hollanda Veri Koruma Kurumu'na (Autoriteit Persoonsgegevens) şikayette bulunma hakkı vardır

Kasım 2021

 

TIFF© ENVANTERİ GİZLİLİK POLİTİKASI

İşlevsel Akıcılık Uluslararası ekibi (FFI) envanter verilerini ve bireysel verileri korumanın kendi hizmetlerinin güvenirliğindeki önemli katkısına inanır. Bu nedenle envanter ve kişisel verileri maksimum özen ile korur. Kullanıcılar envanteri tamamladığında ve kişisel verilerini paylaştığında, FFI bu bilgileri Avrupa Birliği içindeki konumlarda ve ilgili uluslararası standartlara uygun olarak güvenli bir ortamda saklar. Bu bilgiler FFI tarafından (1) TIFF© profilinin oluşturulması, (2) grup profillerinin oluşturulması, (3) istatistiksel anketler oluşturulması ve (4) araştırma verisi için kullanılır.

Sonuçlar ve kişisel veriler sadece yukarıdaki amaçlar için kullanılır. Grup profillerinde bireysel cevaplar açıklanmamaktadır. Bireyler veya ekip üyeleri cevaplarını paylaşmak isterse, talep üzerine bu cevaplar görünür hale getirilebilir.

Sonuçları işleme ve TIFF Geri Bildirim seansını yürütmek amacıyla, TIFF uygulayıcı ve/veya eğitmenleri bireysel yanıtları görebilir. İstatistiklerden, farklı kültürlerde, şirketlerde ve ekiplerde enerji kullanımını karşılaştırmak amacıyla yararlanılır. Örneğin, kamu sektöründeki tüm yöneticiler veya belirli bir ülkedeki tüm bireysel müşteriler için ortalama bir TIFF© profili hesaplanabilir. Bu bilgi, FFI’ın hizmetlerini ve İşlevsel Akıcılık- TIFF© dair teknik bilgilerini desteklemek için yararlıdır.

Kullanıcının TIFF© profili oluşturulduğunda TIFF© uygulayıcısı için kullanılabilir hale gelir. Uluslararası İşlevsel Akıcılık, lisanslı uygulayıcılarının kullanıcılara anlaşılabilir sonuçlar sağlarken özenli, profesyonel ve saygılı olmalarını bekler. Burada Uluslararası İşlevsel Akıcılık’ın gizlilik politikası geçerlidir. Kullanıcıların cevaplarının ve kişisel verilerinin işlenme şekli hakkında herhangi bir sorusu olduğunda şu adreslerden iletişime geçebilir.

info@functionalfluency.com & bilgi@functionalfluency.com

Kasım 2021

 

 

 

İşlevsel Akıcılık Türkiye

Bire bir TIFF Deneyimi


İşlevsel Akıcılığı tanımaya başlamanın en etkili yolu, "Bire Bir TIFF Deneyimi" dir. Ancak kendi üzerinizden envanteri deneyimleyerek etkililiğini fark etme şansına sahip olursunız. TIFF profiline sahip olmak "kişisel" olanı "kişisel gelişim"e çevirir.

Bire bir seansınız öncesinde uygulayıcınız TIFF Envanterini doldurmanız için size online bir bağlantı gönderir. Envanteri doldurduktan sonra raporunuzu alır ve sosyal davranış kalıplarınızın anlık görüntüsünü/profilini görürsünüz. İşbirliğine dayalı bire bir geri bildirim seansında, davranışsal profilinizi anlar ve bu bilgileri nasıl kullanılacağınızı öğrenirsiniz. 


Bire bir seans alamak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. bilgi@functionalfluency.com

Bireyler için İşlevsel Akıcılık

Bültenimize kayıt olun: