0
Basket

TIFF-Community dag op 9 juni 2023

TA-academie

Arnhemse Bovenweg 140
3708 AH Zeist

Intentie voor de dag

Op enig moment heb je besloten je licentie als TIFF-provider te halen. Met deze licentie mag en kan je het TIFF-instrumentarium inzetten bij je cliënten. Je had toen je aan het traject begon vast verwachtingen over hoe het zou gaan als je de licentie eenmaal op zak had, zowel inhoudelijk als zakelijk. In hoeverre zijn die verwachtingen uitgekomen?
 
De intentie van deze dag is om een impuls te geven aan het werken met TIFF en aan je zakelijke succes. Onder de bezielende leiding van Sebastiaan Wesselius en Hamid Ressang van Red Zebra Group willen we je inspireren en handvatten voor je professionele en zakelijke ontwikkeling meegeven. Zo kun je met hernieuwde energie bestaande en nieuwe cliënten benaderen om het werk te doen wat je in dit leven te doen hebt.

Aanpak

We willen op deze dag een sfeer creëren die speels en uitdagend is, die je praktische handvatten geeft voor het (verder) ontwikkelen van je zakelijke succes en die je in contact met andere leden van de community nieuwe zakelijke mogelijkheden laat ontdekken.
 
We starten met een reflectie waarom het je allemaal te doen was toen je je inschreef voor de TIFF-provider licentietraining. Ook kijken we naar wat nu de essentie is waarmee je je werk vormgeeft: waarom doe je wat je doet?
 
Vervolgens onderzoeken we waar je in je zakelijke ontwikkeling tegenaan loopt. Vind je het lastig om nieuwe leads te genereren? Op welke vraag geeft jouw propositie eigenlijk antwoord? Hoe voer je een effectief verkoopgesprek? Hoe kan je een bestaande klant helpen zich verder te ontwikkelen en te groeien? Hoe werk je effectief samen met concullega’s en andere zakelijke dienstverleners?
 
Enerzijds kunnen we veel leren van elkaars ervaringen en goede voorbeelden. Anderzijds hebben Sebastiaan en Hamid een aantal praktische handvatten voor je die we gezamenlijk kunnen bespreken en oefenen. Hoe maak je bijvoorbeeld een goede analyse van je klant, zodat je met de juiste propositie aankomt? Of hoe voer je een goed verkoopgesprek?
 
Wanneer je je aanmeldt zullen Sebastiaan of Hamid je per e-mail benaderen en vragen om aan te geven welke onderwerpen jou het meest aan het hart liggen. Zo kunnen we in het uiteindelijke programma maximaal rekening houden met alle wensen.

Voorlopige agenda 

09.30 - 10.00 Inloop
10.00 - 11.00 Check-in en contracteren

11.00 - 13.00

Waar was het mij ook alweer om te doen?

Reflecteren op jouw reis met TIFF tot nu toe en waarom je doet wat je doet.

13.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 15.00

Hoe ontwikkel ik mijn business?

Met elkaar uitwisselen van inzichten, valkuilen, lessen en tips.

15.00 - 16.30

Training-carrousel

Invulling op basis van inventarisatie bij de deelnemers voorafgaand aan deze dag.

16.30 - 17.00

Afsluiten

Investering  

€ 200,- exclusief BTW – (lunch inbegrepen)

Ja ik doe mee!

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. 

Na aanmelding ontvang je per email een factuur.

Indien van toepassing